loading image

Rendezvény

X

GROUP365 - we make the hype!

Az élmény az amit soha nem vehetnek el tőled. Közel 100 fesztivál, közel 1000 BTL kampány után elmondhatjuk: imádjuk ezt csinálni! Ha szeretnéd márkádat élmény központúan maximálisan felépíteni, esetleg gigantikus fesztivált szeretnél keress meg bennünket bizalommal. Személyre szabottan kapjuk el azt a közösséget akit Te szeretnél, és jó erősen hozzáláncoljuk érzelmileg!

12

Gerilla Gourmet 2019

Magyarország és a galaxis No 1 street food varázslói április közepén újra Szegeden randevúznak! Bestiális food truck invázió, extravagáns street food felhozatal, az ország legfrankóbb kézműves sörfőzdéivel és igazi gasztro-különlegességekkel megfűszerezve! A látványkonyhában Wossala Rozina és Meczker Tomi, a színpadon a Creme de la Pop, Ricky and the Drunken Sailors és a Huckleberry Guys! Gerilla Gourmet - kulináris Rock n Roll 4.0, 2019. április 12-13-14, Szeged, Széchenyi tér!

28

ÁRKÁD Futófesztivál 2019

Ki mondta, hogy a futás a stresszes időeredményekről és a monotonitásról kell, hogy szóljon? Értelmezd újra velünk a futóverseny fogalmát - jön a dupla ÁRKÁD Futófesztivál, áprilisban Szegeden, júniusban Pécsett! Az őrület garantált: a belvárosi, meseszép útvonalon interaktív meglepetés-helyszínekkel, füst-ágyúkkal, konfetti - és buborékgépekkel, flashmobokkal és extra kihívásokkal várunk, míg a hangulatról olyan ikonok gondoskodnak, mint Rubint Réka vagy a germán hands up félisten, Mike de Ville aka Master Blaster! ÁRKÁD Szeged Futófesztivál: 2019. április 28., ÁRKÁD Pécs Futófesztivál: 2019. június 2!

17

25. Szegedi Borfesztivál

Májusban újra Szeged a világ közepe, ráadásul dupla jubileumot ünneplünk: a város 300 éve kapta vissza királyi városi rangját + 25 éves lesz Magyarország legnagyobb bormustrája! 300 kiállító, 200 program, 10 napon át! A rendezvény teljes marketing és PR munkáját a Szegedi Városkép és Piac Kft megbízásából az idén is csapatunk végzi. 2019. május 17-26., Szeged!

07

Deja Vu Fesztivál 2019

Készen állsz életed legőrültebb időutazására? Öveket becsatolni, ez nagyon durva lesz: Jenny Berggren from Ace of Base, 2 Unlimited, Eiffel 65, 2 Brothers on the 4th Floor, Sylver, East 17, Dune, Fun Factory, Brooklyn Bounce... soroljuk még? Június 7-8-9 - én gyakorlatilag a komplett 90-es évek Szegedre költözik, jön a hetedik Deja Vu Fesztivál!

16

augusztus

RakpartFeszt – kézműves sörünnep 2019

Egy sör nem sör, augusztusban immáron öt napon át döng az ötödik RakpartFeszt - Kézműves Sörünnep, az Államalapítás Ünnepével karöltve, a szegedi Huszár Mátyás rakparton! Rengeteg kézműves sörfőzde, extravagáns street food felhozatal, grandiózus tűzijáték show és rengeteg élő koncert teszi felejthetetlenné a régió legnagyobb kézműves sörfesztiválját! 2019. augusztus 16-17-18-19-20., Szeged!

EGYÉB FESZTIVÁLJAINK ÉS RENDEZVÉNY-PROJEKTJEINK

Csapatunk 2012. óta foglalkozik gasztro – és zenei fesztiválok, shopping mall események szervezésével és teljes körű menedzsmentjével. Több, mint 100 sikeres esemény-projekt és közel egy tucat shopping mall látogatói rekord áll a hátunk mögött – az alábbiakra különösen büszkék vagyunk:

RakpartFeszt - Kézműves Sörünnep

Nincs szenzációsabb érzés, mint egy jéghideg, gyöngyöző kézműves sör a Tisza partján, Magyarország legimádnivalóbb városában… Szegeden! Emeld velünk korsód a Magyar Államalapításra, a gyönyörű szegedi lányokra, a magyar kézműves sörfőzdék utánozhatatlan remekműveire, a hazai street food társadalom legjavára és a sok-sok közös fesztivál-élményre, amely jövő augusztusban  ismét ránk vár a Huszár Mátyás Rakparton!

A szegedi Államalapítás Ünnepével közösen megszervezett kézműves sörös őrületünkkel első alkalommal nem volt barátságos az időjárás: egy hatalmasat szóló első nap után végig szakadt az eső, de mintha dézsából öntötték volna… Sapka, sál, kesztyű, RakpartFeszt – cukkolt vele egy szakmabeli barátunk. 2016 augusztusában remegő kézzel néztük az időjárás-jelentést napról napra és a csoda megtörtént: szikrázó napsütés, mind a 4 napon.

A siker nem maradt el: hömpölygő tömeg, őrületes hangulat, szenzációs hétvége! A fesztivál fináléjában, augusztus 20-án este egy 30 méter magas daru fedélzetéről adhatta ki az indítóparancsot az ünnepi tűzijátékhoz egy szerencsés fesztiválozó; az igazi meglepetés pedig még ezt követően érkezett. A Szegedi Városkép és Piac Kft által szervezett gigantikus tűzijáték show-n Magyarországon először többezer rakétával égették a Tisza fölé a szót, amelynek hallatán 180.000 szív dobban egyszerre: SZEGED!

A következő őrület időpontja: 2017. augusztus 17-18-19-20.

Jégvarázs - Jeges PálinkaShow

Magyarország legjobb pálinkafőző-mestereivel és Világbajnok Jégszobrász-Különítményével rajtolt el az első teljesen saját, szabadtéri gasztro-fesztiválunk 2014. év végén. Az őrület az idén újra Szegedre költözik – december 1-től 3-ig újra kitárja jeges kapuit a Jégvarázs – Jeges PálinkaShow!

Szegedi Csokoládéünnep

A régió legnagyobb csokis őrülete nagyon a szívünkhöz nőtt: ez volt az első fesztiválunk, amely rögtön egy 14 éves látogatói rekordot hozott a Szeged Plaza történetében. A hazánk kézműves csoki-manufaktúráit felvonultató, 2 napos gasztro-őrületet 2013-ban és 2014-ben a Szeged Plazában, 2015-ben, 2016-ban és 2017-ben az ÁRKÁD Szegedben rendeztük meg, minden alkalommal több tízezres (!) napi látogatói számmal.

A 2016-os fesztivál extra show-elemeként elkészítettük a világ legnagyobb Mustang-gal töltött bonbonját: az alapanyagot a DF Tuning 1.100 lóerős (!!!), Tuning World of Bodensee 2015 különdíjas Shelby GT-500 – asa szolgáltatta, emlyet Vanya Gábor chocolatier és csapata 300 kg belga Callebaut csokival vont be!

A következő fesztivál helyszíne és időpontja:

ÁRKÁD Szeged, 2018. február 10-11-12.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Deja Vu Fesztivál

Kérd el Magad otthonról! Magyarország legnagyobb 3 napos outdoor 90’s fesztiválja évről évre egyre húzósabb fellépőkkel és folyamatosan növekvő látogatói számmal várja a 90-es évek és a Millenium szerelmeseit – 2016. óta immáron a Partfürdőn. Az idén minden eddigi látogatói rekordot megdöntve, fergeteges színpadi show-val és rengeteg tinikori kedvencünkkel dübörgött a 4 helyszínesre bővült őrület: FIVE, LA Bouche, Masterboy, Culture Beat, NANA, Soundlovers… soroljuk még? 🙂 Jövőre találkozunk!

Szegedi Borfesztivál és Szeged Napja Ünnepségsorozat

A fesztivál, melynek minden pillanatába szerelmesek vagyunk: Szegedi Borfesztivál és Szeged Napja Ünnepségsorozat, illetve Bortér – őszi bormustra a Dóm téren. A fesztivál életébe 2014-ben az oszágos médiahack-et kiváltó”Szigorúan egy pohárkával” című, Mucsi Zoltán nevével fémjelzett gerilla-videóval, illetve egy többszáz fős, akrobatikus elemekkel megbolondított flashmob megszervezésével kerültünk be. 2015. nyarán az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. felkérte csapatunkat a két fesztivál komplett marketing és PR tevékenységére. Azóta is Borfesztivállal és Bortérrel kelünk és fekszünk, egyszerűen imádjuk őket!

Szegedi Karácsonyi Hetek 2017

Ha december, akkor ünnepi készülődés, méghozzá Szeged legszebb és leghangulatos terein!

A Szegedi Város és Piac Kft. megbízásából idén is mi őrítettük  meg a szegedi közönséget a Karácsonyi Heteken!

Gerilla Gourmet - kulináris Rock and Roll

Valamikor, az év elején álmodtunk egy fesztivált… Egy fesztivált, ahol nincs több E betű… nincs több műanyag… nincs több multi-kaja. A Gerilla Gourmet áprilisban elhozta a féktelen, kulinráis Rock ‘n Roll-t Magyarország legimádnivalóbb városába, Szegedre: látványos food truck-ok, csúcsminőségű utcai gasztronómia, kézműves sör – megturbózva egy interaktív látványkonyhával, minőségi zenei programmal és sok-sok meglepetéssel!

A fesztivál 2016. áprilisában minden várakozásunkat felülmúlta. A folytatással nem is teketóriáztunk sokat, a 43. ARENA Junior Úszó EB hivatalos kísérő-rendezvényeként Hódmezővásárhely sétálóutcáján került megrendezésre a Sport és Gourmet Fesztivál.

Engedve csillapíthatatlan kapszaicin-függőségünknek, úgy döntöttünk: októberben egy újabb felvonással kedvezünk a „vájt nyelvű” szegedieknek – ezúttal minden eddiginél fűszeresebb, csípősebb formában. A Gerilla Gourmet bemutatja: Szegedi PaprikaShow és Chili Weekend egyesíti a szegedi paprika évszázados hagyományait az újgenerációs chili manufaktúrák és street food kiállítók extravagáns ízvilágával.

Soron következő Gerilla Gourmet őrületünk:

A Gerilla Gourmet bemutatja:
SZEGEDI PAPRIKASHOW és CHILI WEEKEND
Szeged, Széchenyi tér
2016. október 7-8-9.

Sörfeszt 1.0 és 2.0 - Kézműves Sörök Fesztiválja Hódmezővásárhelyen

A fesztivál, amelyben rajtunk kívül kb senki sem hitt elsőre… egészen addig, amíg 2015. májusában fel nem robbantotta Hódmezővásárhely belvárosát. Cégtörténetünk első sörfesztiválja már az első alkalommal is kb akkorát szólt, hogy szívünk szerint kitettük volna a “megtelt” táblát a városra 😉 A folytatás természetesen nem maradt el: 2016. tavaszán még több sörfőzdével, még zúzósabb színpadi programmal és totális teltházzal döngött a kedvenc Sörfesztünk. 2017. májusában folyt. köv!

SZIN 2016 - Szegedi Ifjúsági Napok

Napfény, barátság, gyönyörű lányok, fergeteges koncertek és egy semmi máshoz nem fogható atmoszféra a Tisza partján, a világ legszeretnivalóbb városában. A 2016-os SZIN social media és ATL feladatait csapatunk végezte.

Corvin Plaza eseményeink

Shopping mall eseményeink és BTL aktivitásaink a Duna – Szeged – Miskolc – Nyír – Kaposvár plazák, a KÖKI Terminál és a szegedi – budapesti ÁRKÁD után 2014-ben Magyarország talán legszebb, legmodernebb mall-jába, a Corvin Plazába is eljutottak.

Corvin rendezvényeink:

Corvin Challenge – akcióban a Corvin Angyalok, 2014. november

Corvin Tavaszi Divatshow, 2015. március

Corvin Fly (égi sales promo), 2015. április-május

medium_211845_3125757

Continental-Contitech Mérnök Grand Prix

A jövő mérnökei a Continental-Conmtitech Mérnök GP-n mérik össze tudásukat… és persze lazítanak egy hatalmasat a nyár végén. A 2015-ben útjára indított, az egész országban egyedülálló mérnökversenyünk mellé már az első pillanatban odaállt a Continental-Contitech. Rekord mennyiségű jelentkező csapattal, Continental gumiszerkezet hajtotta DMC DeLorean – ek, kizárólag újrahasznosított Continental gumiból felépített helyszín és szenzációs hangulat jellemezte a 2016-os Grand Prix-t.

ÁRKÁD és Plaza izomautó show-k és oldtimer kiállítások

Imádjuk az autókat. Akárcsak a csokoládét, a kézműves sört, az extravagáns street food csodákat és a bort. Szerencsések vagyunk, hogy a rengeteg esemény-tematikánk többségének tárgya valamelyik szenvedélyünk. Az állítás hatványozottan igaz izomautó show-inkra és oldtimer kiállításainkra, amelyek a 20-as évek klasszikus veterán-csodáitól kezdve az 50-es évek sirályszárnyas Elvis-cabrio-in át, a 70-es évek legdurvább izomautóival megfűszerezve napjaink extravagáns négykerekűit hozzák el megrendelőink vendégeinek – egy grandiózus, látványos show keretein belül.

Imádtuk minden percüket:

Duna Plaza Oltimer Kiállítás – 2013. szeptember

Made in Amerika (Szeged Plaza) – 2013. szeptember

Born in the USA (Kaposvár Plaza) – 2013. november

ÁRKÁD Oldtimer Kiállítás (ÁRKÁD Szeged) – 2015. május

KÖKI Born in the USA (KÖKI Terminál, Budapest) – 2016. április

Continental-Contitech Juniális (Szeged) – 2016. június

ÁRKÁD és Plaza Csokoládéfesztiválok: Budapest, Szeged, Miskolc, Nyíregyháza és Kaposvár

A Szegedi Csokoládéünnep viharos sikerét követően számos bevásárlóközpont keresett meg bennünket – mi pedig annak rendje és módja szerint “turnéba vágtuk” kedvenc rendezvényünket, amely nem vallott szégyent, sőt, a legtöbb állomáson legalább akkorát szólt, mint a látogatói szám rekorder szegedi.

Helyszínek és dátumok:

Szeged Plaza, 2013. február | Duna Plaza, 2013. május | Nyír Plaza, 2013. június | Miskolc Plaza, 2013. november | Szeged Plaza, 2014. február | Kaposvár Plaza, 2014. április | ÁRKÁD Szeged, 2015. február | Kaposvár Plaza, 2015. március | Spin-off esemény: Corvin Plaza csokoládé workshop és sales promo aktivitás a Csokoládé Múzeummal, 2015. április | ÁRKÁD Budapest, 2015. október | ÁRKÁD Szeged, 2016. február

Az eddig 10 alkalommal megrendezett őrület számos emlékezetes pillanatot és hitelesített rekordot tudhat maga mögött.

A Duna Plazaban, a Nissan Magyarországgal, a Rimóczi-Art Grillázs-műhellyel és a Magyar Rekord Egyesülettel összefogva elkészítettük a frissen debütált Nissan Leaf 1:1 arányú grillázs makettjét. A 4.5 méter hosszú, 1.9m széles édesség-autó 450 kg – ot nyomott és ezzel elnyerte a Legnagyobb Édességből Készült Makett regisztrált rekordot. A közel fél tonna édességet rászoruló gyermekek kapták meg, miután egy látványshow keretein belül a készítők óriási kalapácsokkal verték szét alkotásukat – a megrökönyödött közönség szeme láttára. 2014 év elején, a sztori folytatásaként a Szegedi Fogadalmi Templom (dóm) készült el grillázsból,  a makett 300 kg-ot nyomott. Miskolcon a Detki Keksz csapatával közösen megépítettük Magyarország Legnagyobb Kekszből Épült Tornyát (hitelesített rekord), az ÁRKÁD Budapest fedélzetén pedig Magyarország Legnagyobb Táblás Csokiját.

A legutóbbi, 2016-os fesztivál extra show-elemeként elkészítettük a világ legnagyobb Mustang-gal töltött bonbonját: az alapanyagot a DF Tuning 1.100 lóerős (!!!), Tuning World of Bodensee 2015 különdíjas Shelby GT-500 – asa szolgáltatta, emlyet Vanya Gábor chocolatier és csapata 300 kg belga Callebaut csokival vont be!

A következő fesztivál helyszíne és időpontja:

ÁRKÁD Szeged, 2017. február 10-11-12.

Duna Plaza rendezvényeink és kiállításaink

Magyarország első nyugat- európai mintára épült “plazája”, az 1996-ban épített Duna Plaza valahogy mindig is a szívünk csücske volt. Néhány, a Váci úti giga-komplexum megbízásából “elkövetett” BTL aktivitásaink, rendezvényeink közül:

Duna Plaza Csokifesztivál: 2013. május

Duna Plaza Oltimer Kiállítás: 2013. szeptember

Duna Plaza Fashion Week: 2013. október

Duna Plaza Fashion VIP Party: 2013. október

Duna Plaza karácsonyi sales promo és BTL kampány: 2014. december

…és még:

Hello, Tavasz!

2014. tavaszán fogtuk magunkat és egy komplett erdőt pakoltunk a Duna Plaza mall legalsó szintjére. Nem viccelünk: ragaszkodva a “Budapesti tavasz a Duna Plazaban kezdődik” szlogenünkhöz, 14 kertészettel összefogva 9 (!!!) kamionnyi fát, bokrot és virágot telepítettünk az épületbe – természetesen tavakkal, csobogókkal és interaktív helyszínekkel együtt.

Duna Plaza Foci VB sales promo

A 2014-es foci VB idejére egy 30m hosszú, interaktív beltéri focipályát építettünk a Duna Plaza – 1. szintjére, egy 30 napos sales promo aktivitással megturbózva.

Love Mission

Te mit tennél meg a Szerelmedért? Felmásznál kívülről, ipari alpinistaként a Duna Plaza tetejére? A nyakadba tett óriáskígyóval vagy tarantula-pókkal flangálnál a bevásárlóközpont folyosóin? A Love Mission keretein belül 2015. februárjában izgalmas, néhol hajmeresztő mutatványokkal bizonyíthatták szerelmüket a budapesti lovagok, nomeg nyerhettek wellness-hétvégéket szívük választottjának.